Wie zijn wij

Zorgburo Aleida is in 2008  opgericht door Aleida Schudde. Per 1 september 2011 is Klaas Parlevliet als medevennoot toegetreden. Samen geven zij leiding aan het buro.

Aleida (1963) is reeds ruim 30 jaar actief in de zorg- en hulpverleningssector. Zo is zij uitgegroeid tot een allround, ervaren hulpverleenster en leidinggevende. Zij kan het gehele werkveld overzien en heeft een goed netwerk.

Klaas (1960) werkt al ruim 20 jaar op het gebied van de zorg. Hij is breed gekwalificeerd en heeft ruime ervaring als coördinator en begeleider van vluchtelingen en als ambulant begeleider. Tevens is hij shiatsu-en Buteyko-therapeut.

Vanuit eigen visie, kracht en mededogen willen wij als kleinschalig werkend buro van meerwaarde zijn voor onze medemens die hulp en steun wenst.

De medewerkers van Zorgburo Aleida zijn goed gekwalificeerd en gemotiveerd en hebben een brede ervaring in de begeleiding van mensen.

.

Comments are closed.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Zorgburo Aleida | Buitensluisstraat 55 - 2225 AJ Katwijk | T. 06 - 57 397 868 | E. aleida@zorgburoaleida.nl